november, 2019

201917nov11:00 am2:00 pmTaste the worldUMAMI BRUNCH

Event Details

Așa a fost la eveniment

Sărbătorim primul sezon de Umami Brunch cu o ediție-itinerariu care te călătorește în jurul lumii, pe cinci continente, din Argentina până în Noua Zeelandă, în locurile care ne-au cucerit papilele, ne-au transformat și ne-au dat curaj să pornim Umami Brunch.

Punem pe tasting table atât cele mai iubite preparate de la edițiile Umami Brunch de până acum, în caz că le-ai ratat sau vrei să te bucuri din nou de ele, dar și gusturi numai bune să îți facă poftă de călătorit și de edițiile din 2020. Restul e pasiune.

Punem spumantul la rece si va asteptam rezervarile, in limita celor 50 de locuri disponibile. Locul se blocheaza doar dupa plata taxei de participare.

Taxa de participare este 170 lei și include meniul atașat.

Umami Brunch este un concept de eveniment lunar dedicat food lover-ilor si organizat sub forma unui tasting table pe care se regasesc gusturi specifice diverselor locuri din lume, in functie de tematica fiecarui eveniment (alegem bucatarii de care ne-am indragostit cand le-am testat si practicat la ele acasa, in calatoriile noastre prin lume), dar si comfort food, adica acele mancaruri care ne amintesc de acasa. Meniul include cele mai reprezentative 20-25 de preparate sarata si dulci din bucataria traditionala a tarii alese si sunt gatite in colaborare cu specialisti si producatori locali – brutari, cofetari, etc, dar si cu oameni care au cunoscut indeaproape bucataria respectiva.

Da join grupului Umami Brunch si descopera povestile preparatelor si ingredientelor de pe tasting table. Tot aici vorbim despre gusturile pe care le descoperim in diverse colturi de lume si uneori mai publicam si retete testate in bucataria Umami Brunch sau alaturi de localnici.

more

Time

(Sunday) 11:00 am - 2:00 pm

Location

23, Ion Brezoianu Street, Bucharest

X
X