october, 2019

201920oct11:00 am2:00 pmColorful MoroccoUMAMI BRUNCH

Event Details

Așa a fost la eveniment

La intersectia de drumuri intre Africa, Europa si Orientul Mijlociu, Marocul are una dintre cele mai bogate bucatarii. Culorile vibrante ale oraselor le gasesti si in zecile de tipuri de tagiine, in salata marocana sau in faimoasa omleta berbera.

Pe 20 octombrie, editia Umami Brunch va fi un tribut adus legumelor si fructelor de toamna, pe care le asezam pe munti de couscous pufos si aromat, lângă carnuri gatite incet, in aluaturi crocante si bineinteles, in dulciuri.

Punem vinul la rece, dar si menta proaspata in ceai, bagam tagine-ul la cuptor si va asteptam rezervarile, in limita celor 50 de locuri disponibile. Locul se blocheaza doar dupa plata taxei de participare.

Taxa de participare este 165 lei și include meniul atașat evenimentului. 

Umami Brunch este un concept de eveniment lunar dedicat food lover-ilor si organizat sub forma unui tasting table pe care se regasesc gusturi specifice diverselor locuri din lume, in functie de tematica fiecarui eveniment (alegem bucatarii de care ne-am indragostit cand le-am testat si practicat la ele acasa, in calatoriile noastre prin lume), dar si comfort food, adica acele mancaruri care ne amintesc de acasa. Meniul include cele mai reprezentative 20-25 de preparate sarata si dulci din bucataria traditionala a tarii alese si sunt gatite in colaborare cu specialisti si producatori locali – brutari, cofetari, etc, dar si cu oameni care au cunoscut indeaproape bucataria respectiva.

Da join grupului Umami Brunch si descopera povestile preparatelor si ingredientelor de pe tasting table. Tot aici vorbim despre gusturile pe care le descoperim in diverse colturi de lume si uneori mai publicam si retete testate in bucataria Umami Brunch sau alaturi de localnici.

more

Time

(Sunday) 11:00 am - 2:00 pm

Location

23, Ion Brezoianu Street, Bucharest

X
X